Ronny Matthijs

Voor ons is SAUNAKONING gewoon Top! We hebben recent een Infrarood exclusive 5 sauna gekocht in Zandhoven (België) en zijn super ontvangen en geholpen in onze keuze. De verder planning tot afspraak verliep perfect & Saunakoning is een bedrijf dat eerlijk zijn afspraken nakomt. Kregen nog een mooie extra korting tijdens de aankoop en altijd mooi meegenomen :)

Uw ervaringen bij de Saunakoning

Allerbeste ervaring is toch wel de installatie door Danel! Dag van installatie kreeg ik telefoon, supervriendelijk en heel geïnteresseerd om bij ons een sauna te komen installeren. Daniel komt aan, meteen een leuke handdruk en hij begon meteen met lossen en installeren van de Sauna. We hadden een leuke babbel en dronken samen tasje koffie. Geen enkele opmerking op de installatie door Daniel! Perfect tot in de puntjes en Sauna is gewoon perfect. Staat zo mooi in de hoek van onze home gym en supertevreden. Wordt door gezin continu gebruikt en zijn supertevreden.

Heel erg bedankt aan de Saunakoning!
Heel erg bedankt en alleen maar superlatieven commentaar over Daniel voor de levering, installatie en uitleg.

Score voor Saunakoning.nl: 5/5
Beveelt u dit bedrijf aan Ja
Infrarood Exclusive FIVE sauna