+ Afspraak maken via website is echt briljant. Vakkundige en vriendelijke medewerker. - Enige verbeterpunt: misschien goed om bij de start van de werkzaamheden aan te geven welke opties + kosten / gevolgen er zijn om het probleem op te lossen:
Dit zodat de klant zelf een keuze kan maken. In mijn geval is er namelijk ruim een half uur gezocht naar een erfscheidingsstuk om daar de verstopping te verhelpen. Toen we deze niet konden vinden is de medewerker bij de deur gaan graven en daar in de buis vakkundig een gaatje gemaakt en het verstopping probleem perfect verholpen. Dit zonder blijvende schade of welk nadelig effect dan ook. Op het moment dat de medewerker mij deze optie in het begin had verteld had ik na tien minuten zoeken naar het erfscheidingsstuk hem gewoon aangegeven voor de andere optie te gaan wat mij toch een half uur aan arbeidsloon had gescheeld.
Echter al met al een uitermate professioneel bedrijf!