Inspecteur is achter buitenput begonnen met camera door de riool. Kwam niet verder dan ongeveer 4 meter. Niet via de kruipruimte gekeken. Dat heb ik vanochtend zelf gedaan. Kruipruimte stonk niet, maar was koel. Ik kon geen riool zien, maar er lag wel zand etc. Vanochtend was er ook geen stank in de hal. Medewerker vertelde mij dat riool vervangen moest worden. Ongeveer 8 meter Achteraf las ik dat er evt. ook opties waren bijv. om een riool te renoveren etc.. Ik vraag me af waarom de stank er alleen is bij regenbuien. De enige regenwater komt van het dak de buitenput in. Is me ook niet uitgelegd waarom ik 2 keer de toilet moest doorspoelen. Begrijp dat de inspecteur kundig is, maar mis wel meer informatie en eventuele opties. Huis is oud en de riolering ook, maar misschien zijn er goedkopere oplossingen. Bij droog weer is er geen stank. Dus ik ben niet overtuigd. Jammer en ben er dan ook niet tevreden over. Verder was het een vriendelijke man.