Janssen

Een van uw monteurs was hier op 16 november omdat wij een verstopping hadden in ons appartement. Hij vertrok na anderhalf uur met de mededeling dat de verstopping niet te vinden was, dat hij de leiding van de keuken gereinigd had tot de standleiding, maar zonder resultaat en de opmerking dat uw bedrijf mij alleen kon helpen als ik mijn douchewand en douchebak laat verwijderen (zie werkbon4586964/1/1. Als mijn douche was verwijderd moest ik uw bedrijf weer bellen en vragen omeen monteur met een camera. De volgende dag heb ik de uitvoerder van de bouw beneden gevraagd mijn douche af te breken. Hij vond deze oplossing niet in orde en stelde voor dat hij een ander ontstoppingsbedrijf zou bellen. Uw bedrijf bellen had geen zin, want uw bedrijf kon alleen helpen als de douche was afgebroken. Er is een ander bedrijf gekomen en binnen anderhalf uur was de verstopping tussen de keuken en de standleiding verholpen.
Fouten kunnen worden gemaakt, maar dat ik voor zo'n foutfout 274,53 moet betalen vind ik niet aanvaardbaar. Na het invullen van het klachtenformulier werd ik benaderd door de heer Van der Meulen van het filiaal De Meern. Volgens hem had ik nergens recht op, want ik had RRS de kans moeten geven dit op te lossen. Dat ik voor deze oplossing eerst mijn douche moest laten afbreken was volgens hem een advies en mijn eigen keus. Daarna is een zeer vervelende mailwisseling ontstaan waarin de heer Van der Meulen mij beticht unfair te zijn, waarin hij stelt altijd achter zijn personeel te gaan staan en waaruit blijkt dat de heer Van der Meulen leest wat hij graag wil lezen maar niet wat er staat. Op de vraag om telefonisch contact geeft hij aan dit niet te doen. Als ik hem uiteindelijk per mail vraag welk bewijs hij dan wil zien naast de eerder genoemde werkbon (ik bied hem aan een schriftelijke verklaring van zowel de uitvoerder als het andere riool reinigingsbedrijf) vraagt hij om camerabeelden die zoals hij zelf ook wel weet alleen op verzoek opgenomen worden.
Ik verwacht naar aanleiding van dit schrijven een reactie van RRS. Als ik voor volgende week vrijdag niet door uw bedrijf wordt gebeld of per mail wordt benaderd (uiteraard niet meer door de heer Dave van de Meulen, hij heeft zichzelf gediskwalificeerd) stuur ik het inmiddels gevormde dossier door naar derden. Mijn contactgegevens zijn: 0638651151 of ljanssen@ziggo.nl

Score voor Riool Reinigings Service - RRS De Meern: 1/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee