Ik vond het prettig dat er snel iemand kon komen. Door onwetendheid aan mijn kant (dat er meerdere manieren zijn waarop je als 'leek' een zwanenhals kan openen), was het een kort en duur bezoekje, maar het probleem was opgelost. De twee werknemers waren aardig. Echter, later op de dag, viel het mij op dat er een plasje water onder de wastafel lag. Het bleek dat de zwanenhals op twee punten niet goed waren teruggeplaatst. Hierop contact opgenomen met RRS, na 2 uur kwam er wederom een zeer aardige en behulpzame werknemer (andere dan eerder op de dag), die de lekkage verholpen heeft die door de eerdere werknemers ontstaan was. Ik had het van RRS schappelijk gevonden als ze iets van de prijs af hadden gehaald, want het heeft nu meer tijd en ongemak gekost dan nodig. Zeker omdat het zo'n snel te verhelpen probleem was (en dus snel verdiend).