Patrick V.

Mooie omgeving waar de lodges staan. Veel groen. Hier kom je echt tot rust en je geniet van de natuur en de rust. Onze lodge (nummer 4) staat wel dichtbij de centrale parkeerplekken. Super handig. Wel is het interieur echt donker (veel hout en zwart geverfd) Hierdoor zie je veel stoffen op de vensterbanken en in de slaapkamers. Het is niet makkelijk om de bedden dagelijks op te maken. Over de keuken, zoals eerder bekend, staat de magnetron erg hoog. Je moet ongeveer 2 meter zijn om de warme gerechten eruit te kunnen halen. Ook is de koelkast super klein voor 6 personen. Wij missen ook een wasmachine en een droger. Een infrarood sauna is wel super luxe, maar hoe vaak gaan wij gebruik maken van de sauna als de buiten 30 graden is? De wegen naar het vakantiepark is ook verschillend, is wel afhankelijk van Google Maps. De weg via het restaurant en de receptie is enorm hobbelig en ligt vol met grote gaten en putten. De andere weg is goed geasfalteerd. Wij zaten een halve dag zonder warm water en zonder stroom (laatst kwam door de storm en bliksem). De technische dienst heeft het snel verholpen. Maar kortom, wij waren best tevreden over deze vakantie in Grandvoir

Score voor Roompot Vakanties: 4.5/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja