Snelle levering. Afmetingen op de site voor ons niet duidelijk genoeg, waardoor we aankopen hebben moeten retourneren
Snelle levering, netjes verpakt
Duidelijkere foto’s van de artikelen
Reactie RolluikDirect.nl:
Wat ontzettend fijn dat u bij ons heeft gewinkeld — hartelijk dank voor uw bestelling! 😊 U heeft gekozen voor onze bandopwinders, een populaire en betrouwbare oplossing voor uw rolluiken. Deze zijn nog steeds te bewonderen via de volgende link: 👉 Selve bandopwinder tot 4 meter – wit
Bij het product vindt u een uitgebreide beschrijving van de afmetingen, zodat u precies weet wat u kunt verwachten. We doen ons uiterste best om alles zo duidelijk mogelijk te presenteren! 📏✨
Het is natuurlijk jammer dat u heeft moeten retourneren — dat vinden wij oprecht vervelend voor u. Gelukkig hebben we dat met plezier en zonder enige vertraging voor u opgelost, zoals u van ons mag verwachten. 💪💼
Wat we wel een beetje verdrietig vinden, is dat u ons waardeert met een mager zesje. 😢 We steken dagelijks met liefde en toewijding veel energie in onze service en producten, en hopen altijd op een glimlach van onze klanten. Uw tevredenheid betekent alles voor ons!
Mocht u nog vragen hebben, feedback willen delen of gewoon een praatje willen maken — we staan altijd voor u klaar met een grote glimlach! 😄
Met hartelijke groet, Het enthousiaste team van Rolluikdirect 🌈