Helaas zijn wij niet tevreden over Rolgordijnwinkel.nl. In eerste instantie leek alles goed te gaan. Echter zijn wij verkeerd geadviseerd over het opmeten van een perfect fit rolgordijn systeem. Er werd ons geadviseerd 2,5cm van de hoogte af te halen vanwege ons rooster ( hier hadden wij ook foto's van opgestuurd ) vervolgens kwam het product binnen en bleek het dus te kort te zijn. Nadat wij ook foto's hebben opgestuurd waarbij duidelijk te zien was dat er een rand licht doorheen kwam en het dus te kort was werd ons de schuld in de schoenen geworpen dat we het zelf verkeerd hadden gemeten. Jammer, want wij hebben toch echt zwart op wit dit advies gekregen. Ook moesten we dus de nieuwe zijgeleiders zelf bekostigen, omdat zij vonden dat de fout bij ons lag. Wij vinden het jammer dat hierin dus niet een fout erkend wordt en er dus ook geen service wordt gegeven om nieuwe zijgeleiders op te sturen alleen tegen betaling.
Zie bovenstaande tekst. Een fout die is gemaakt ( oftewel verkeerd advies geven ) erkennen en service verlenen naar de klant door nieuwe geleiders van €6 gewoon op te sturen ipv daar geld voor vragen.
Reactie Rolgordijnwinkel.nl:
Dit betreft een levering van losse geleiders, en wij willen u dan verwijzen naar de review van 29-01
Wij hebben regelmatig contact gehad over deze bestelling, en wij vinden het dan ook erg jammer dat u in 1e instantie niet tevreden was.
U heeft inderdaad een foto gestuurd van het raam inclusief rooster maar vermelde ons erbij dat het rooster vrij veel uitstak t.o.v. het kozijn. Daarom hebben wij dan ook geadviseerd om deze reductie toe te passen. Dat het in de praktijk erg mee viel was voor ons niet zichtbaar op de foto.
We zijn u wel degelijk tegemoet gekomen om alleen onze inkoopprijs door te berekenen,
en de profielen binnen enkele dagen naar u toe te sturen.
Het team van Rolgordijnwinkel.nl hoopt dat alles nu naar wens hangt en dat u nog lang plezier heeft van het perfect rolgordijn.