Helaas zijn wij niet tevreden over de manier waarop we geadviseerd zijn en de terugkoppeling daarin. Er werd ons geadviseerd onze perfect fit rolgordijn systeem op een bepaalde manier op te meten i.v.m. een rooster wat op het raam zat. Hierbij werd aangegeven 2,5cm van de lengte af te halen i.v.m. het rooster. Bij de levering bleek dit echter teveel wat betreft ons rooster en kwam er een duidelijke streep lichtval bovenuit. Nadat wij dit aan hadden gegeven en gevraagd hadden om nieuwe zijgeleiders op te sturen die langer zouden zijn, omdat we daarin verkeerd waren geïnformeerd, moesten wij de kosten daar zelf voor dragen. De geleiders zelf waren niet duur, maar het gaat om de service en erkenning van de fout die niet is gegeven. Uiteindelijk hebben we nu nieuwe zijgeleiders op de maat zoals we zelf dachten dat het goed zou zijn en nu hangt hij goed. Jammer dat hier financieel niet in kon worden meegedacht en dat we het alsnog zelf moesten betalen.
snelle levering
service leveren naar de klant toe en een fout erkennen
Reactie Rolgordijnwinkel.nl:
Wij hebben regelmatig contact gehad over deze bestelling, en wij vinden het dan ook erg jammer dat u in 1e instantie niet tevreden was.
U heeft inderdaad een foto gestuurd van het raam inclusief rooster maar vermelde ons erbij dat het rooster vrij veel uitstak t.o.v. het kozijn. Daarom hebben wij dan ook geadviseerd om deze reductie toe te passen. Dat het in de praktijk erg mee viel was voor ons niet zichtbaar op de foto.
We zijn u wel degelijk tegemoet gekomen om alleen onze inkoopprijs door te berekenen,
en de profielen binnen enkele dagen naar u toe te sturen.
Het team van Rolgordijnwinkel.nl hoopt dat alles nu naar wens hangt en dat u nog lang plezier heeft van het perfect rolgordijn.