Mijn ervaringen zijn goed. De website is duidelijk en maakt de keuze gemakkelijk. De prijzen zijn hoog, maar de kwaliteit ook. Bij een vraag wordt er gelijk de volgende dag gereageerd: erg geruststellend. Ook telefonisch wordt deskundigheid en vriendelijkheid geboden.
Goede kleurgetrouwe plaatjes op de website, goed keuze mogelijkheid, logische opzet.
De prijs van de gordijnen is hoog. Daarom is het verbazingwekkend, dat er geen moeite wordt gedaan om uitgebreide instructie voor het ophangen van het gordijn mee te leveren. Erg karig en verkeerde bezuiniging. Een groot rolgordijn is zwaar als het wordt gebracht. Even zwaar is het natuurlijk wanneer het geheel uithangt. Het fragile kettinkje moet het hele gewicht dan optrekken en ik vrees breuk op den duur. Op mijn opmerkingen daarover wordt gewoon niet gereageerd. Gemiste kans. Andere vragen worden correct behandeld.
Reactie Rolgordijnwinkel.nl:
Bedankt voor uw feedback.
Wij zijn van mening dat onze prijs-kwaliteit verhouding in orde is voor een op maat gemaakt product.
Wij hebben inderdaad uitvoerig mailcontact gehad over de gemonteerde rolgordijnen, en hopen dat alles nu naar wens hangt. Wij zijn intern aan het kijken naar de mogelijkheden om een montagehandleiding bij de bestelling toe te voegen.
Deze handleiding staat uiteraard wel op onze website.
De kettingen welke we bij uw rolgordijn gebruikt hebben, gebruiken wij ook bij rolgordijnen tot 350cm breed. Deze kettingen zijn dus erg stevig, maar mocht deze toch kapot gaan sturen wij u uiteraard een nieuwe toe.
Het team van Rolgordijnwinkel.nl hoopt dat u nog lang plezier mag hebben van het rolgordijn.