Vrij summiere uitleg bij het plaatsen van een order voor een rolgordijn. Je moet vooral zelf op speurtocht naar de juiste informatie voor bv. het opmeten van het kozijn (veel informatie staat bij de 'veel-gestelde-informatie'. Er was voor mij enige verwarring omdat de informatie voornamelijk er vanuit gaat dat je kunststof kozijnen hebt.
Snelle respons en communicatie, telefonisch kunnen ze je goed helpen
Bij het perfect fit gordijn twee varianten maken voor opmeten / uitleg; voor hout en kunstof kozijn. Ook bij de oplevering van het gordijn werd enkel weer uitgegaan van een kunststof kozijn; het bevestigingsmateriaal ontbrak voor op een houten kozijn. Tevens onwijs summiere uitleg voor monteren gordijn, tevens in het Engels. Ook op de website enkel een filmpje voor een kunsstof kozijn en ook niet het meest duidelijk filmpje. Bij mij ging het fout van het monteren van het gordijn in de 'rails' waardoor deze continu omhoog schoot en het gordijn daarbij ging rafelen. Erg jammer, ik was me er niet van bewust dat deze anders 'geklemd' moest worden. Als oplossing voor het rafelen van het gordijn werd aangeboden om de fabriek te bezoeken zodat zij het bij kunnen snijden, dat zal wel een grap zijn geweest. Dit had makkelijk voorkomen kunnen worden door een goede installatie aanwijzing met afbeeldingen. Tevens wordt er continu verbaasd gereageerd op mijn vragen / houten variant van kozijnen, wellicht vanuit de aanbieder een lichtelijke tunnelvisie dat het voor iedere leek allemaal zo logisch moet zijn. Ik heb hierdoor de klantvriendelijkheid, waar ik ook de informatie / gebruiksaanwijzing en de vindbaarheid daarvan mee heb beoordeelt. Het verwijzen naar "had dan even gebeld" is iets te makkelijk aangezien je verwacht dat je het zelf zou moeten kunnen doen met alle informatie die je hebt.