Stef Scholten & Karin

Aanbevolen door een kennis, stapten wij de showroom binnen en werden net voor verlaten showroom door Marvin correct aangesproken en van advies en informatie voorzien. Wij werden aan Olaf gekoppeld die ons met een eerste ontwerp en offerte als nog de showroom deed verlaten. Via een correcte e-mail werd door Olaf geïnformeerd hoe de vlag erbij hing. Wij waren met een ander bedrijf verder gegaan en was Reddy bij ons van de radar verdwenen. Wederom met Olaf om de tafel gezeten en wij kwamen tot een uitstekende opstelling voor een prima prijs. Nadat de koopovereenkomst getekend was, een duidelijke specificatie met tekeningen en 3D visualisatie ontvangen kregen wij 2 maal bezoek van Olaf op de bouwlocatie om e.e.a. te controleren. En dan waren daar vader en zoon om de U vorm keuken te monteren. Geweldige vakmensen met liefde voor het vak, iedere zaagsnede was goed, overlegden hun keuzen, gaven uitleg over gebruik, gezonde humor, super. Jammer dat er 1 aansluitstuk van de kookplaat-afzuiger niet geleverd was en niet met spoed geleverd kon worden. Een week later was het naar volle tevredenheid opgelost. Tot slot Olaf op locatie gehad voor de definitieve oplevering. Mijn ervaringen leiden ertoe dat ik Reddy zal aanbevelen aan ieder die vraagt bij wie deze keuken gekocht is.

Duidelijke afspraken, scherpe prijs, goede opvolging, correcte behandeling,

Geen verbeterpunten of tips.
Vraag hieronder over de prijs/ kwaliteit verhouding kan ik niet beantwoorden, de kwaliteit van de keuken blijkt pas over de jaren. Ik moet iets invullen, aan de score geen waarde hechten.

Score voor Reddy Keukens Heteren: 5/5
Beveelt u dit bedrijf aan Ja
Aangekocht product: Volledige keuken