Bernie Willems

Verkeerd advies gekregen waardoor ik nu een chinese drone heb ontvangen die niet voldoet aan de gevraagde specificaties.
Oplossing werd niet geboden.

Betere adviezen geven en klantgericht handelen

Reactie Quadcopter-shop.nl:

Hallo Bernie, jammer dat we deze review krijgen. Je vraagt voor een aantal specificaties met een bepaald budget. 200 euro in dit geval. Aan al deze specificaties voldoet de drone en heeft de drone een goede prijs kwaliteit. Je krijgt voor dit budget geen high end drone met super strak beeld.
Vervolgens koop je de drone en crash je de drone en wil je hem retour sturen. En geef je aan dat er geen obstacle avoidance/follow me op zit en dit normaal wel zo is. Bij het artikel van het product staat geen obstakel detectie vermeld. Dit zit alleen op duurdere drones. Om je toch tegemoet te komen willen we de accu's voor je innemen. En korting geven op een andere drone die wel obstakel detectie heeft. Echter wil je deze voor een veel hogere korting aanschaffen die wij normaal vinden in deze. Ruim 95 euro extra.
Jammer dat je dit niet als oplossing ziet, terwijl wij wel het uiterste in deze eruit proberen te halen voor jou.

Score voor Quadcopter-shop.nl: 1/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee
Aangekocht product: