Carla Roovers

Ik ben altijd groot fan geweest van deze website maar vind het zwaar achteruit gegaan !! De sample service was ooit het beste aan deze site en dat is nu waardeloos … Qms kopen kun je overal echt heel zonde !!

Reactie !QSkin Shop:

Beste mevrouw Roovers,
Hartelijk dank voor uw review. We vinden het jammer te lezen dat u teleurgesteld bent in onze sample service, zeker omdat u aangeeft eerder altijd tevreden te zijn geweest over onze webshop.
Naar aanleiding van uw e-mail hebben wij zowel telefonisch als per mail contact met u opgenomen om uw zorgen serieus te nemen en samen tot een passende oplossing te komen. Tijdens ons telefoongesprek gaf u aan dat u wél samples heeft ontvangen, maar niet de specifieke voorkeur-samples die u bij uw bestelling had doorgegeven.
Wij doen altijd ons uiterste best om aan opgegeven voorkeuren te voldoen. Helaas waren de door u gewenste samples op dat moment niet op voorraad, zowel bij ons als bij onze leverancier. Dit is ook toegelicht in ons samplebeleid, dat te vinden is op onze website. Hierin staat vermeld dat het in sommige gevallen kan voorkomen dat een gevraagde sample tijdelijk niet beschikbaar is. In zulke gevallen voegen wij — indien mogelijk — een alternatief toe dat zo dicht mogelijk in de buurt komt, om te voorkomen dat onze klanten helemaal geen samples ontvangen.
Wij begrijpen dat het vervelend is als een voorkeur niet gehonoreerd kan worden, maar willen benadrukken dat we de situatie zo goed mogelijk hebben proberen op te lossen. In overleg hebben we u aanvullend nog een aantal andere samples nagestuurd, welke inmiddels ook zijn aangekomen.
We betreuren het dat u desondanks deze ervaring als ‘zwaar achteruitgegaan’ bestempelt. Onze inzet om u alsnog van dienst te zijn en met u mee te denken, toont juist dat wij klanttevredenheid nog altijd hoog in het vaandel hebben staan.
Andrea – Team Dehcos

Score voor !QSkin Shop: 0.5/5