Dick Noordhoek

In september 2025 ben ik geopereerd door Dr.Zinke. Het voortraject heb ik ervaren als zeer positief. Dr. Zinke nam ruim de tijd om met mij te communiceren over de keuze voor de ingreep. Alles in goed Nederlands. Alle pré-operatieve onderzoeken werden op 1 dag ingepland in verband met de reisafstand tot mijn woonplaats. De communicatie via mail, telefoon verliep via Noa uitstekend: zij spreekt prima Nederlands en loodste mij door de gehele administratieve procedure. Ook communiceerde ze met mijn Nederlandse zorgverzekeraar.Later had ik dezelfde positieve ervaring met haar opvolger Valentina. Het feit dat alle communicatie met PCE verloopt via 1 contactpersoon hebben zowel mijn vrouw als ik als bijzonder aangenaam ervaren. Valentina en Noa bedankt daarvoor !
Dr. Zinke heeft de operatie goed uitgevoerd.
Het verblijf in de kliniek is mij goed bevallen : fijne, rustige, professionele verpleegkundigen, rustige 2-persoons kamer, lange bezoekuren zodat de familie altijd langs kon komen. In tegenstelling tot in Nederland wordt men hier pas ontslagen uit de kliniek als de meeste complicaties voorbij zijn.
Graag wil ik Dr. Zinke en het team nogmaals hartelijk bedanken.

Zeer Professionele en zorgvuldige behandeling en verpleging. Optimale opname- duur. Rust, en patientgerichtheid.

Score voor Prostate Center Europe: 5/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja
Afgenomen dienst: