In September 2024 gediagnostiseerd met prostaatkanker. Gleason score 7 (4+3)
In de medische molen in Nederland.
Had bij de gesprekken met de uroloog geen goed gevoel. Wilde graag opereren, maar kon geen resultaten overleggen. Ook niet wat de gevolgen van deze operatie waren mbt incontinentie en impotentie.
Veel gelezen op internet en uiteindelijk terecht gekomen bij prostaat centrum Gronau.
Mijn Uroloog in Nederland wilde niet echt meewerken aan een verwijsbrief of het opsturen van de onderzoek gegevens MRI en PSA-CT scan.
Uiteindelijk toch alles gekregen en afspraak gemaakt met Gronau.
Fantastisch geholpen door Valentina, geeft veel informatie en had direct intake en operatie datum ingeplanned.
Dit ging mij iets te snel en wilde nog meer internet onderzoek doen naar bv bestraling.
Uiteindelijk toch voor Gronau gekozen voor een radicale prostatectomie met DaVinci methode.
Dr Karagiotis heeft mij geopereerd op 29 November 2024
Heel veel informatie vooraf en hele persoonlijke nazorg zowel in het ziekenhuis als bij de 3 maandelijkse controle.
Het ziekenhuis zelf is een toonbeeld van efficiëntie. Alles keurig op tijd en je hoeft maar te vragen en het wordt geregeld.
Na 2 weken al geen urine verlies meer, en erectie begint nu na 9 maanden weer terug te komen.
Al met al, ondanks de rotziekte, een hele goede ervaring met prostaat centrum Gronau.
Persoonlijke en heel efficiënte zorg.