Ik had gebeld met de vraag. Wanneer het bankstel geleverd word.kreeg antwoord half maart heeft vertraging. 1 a 2 dagen nadat we gebeld werden door de bezorger.die niet duidelijk zei wie hij was en waarvoor hij een pakket kwam leveren.moest ik doorvragen.pas nadat hij de naam van de bank zei wist ik waar het overging.hij zei ik kan vandaag niet meer leveren.ik zei ik wist überhaupt niet wanneer er geleverd zou worden.dat kom ik morgen zei de bezorger.ik vond dit een hele rare manier van doen.dus heb ik de winkel gebeld.en gevraagd of dit klopt.zij vonden dit ook raar.maar ze hadden met het magazijn overlegd. En kregen daar een antwoord dat als de bezorger dat zegt dan zal dat wel zo zijn. Dus de volgende dag dacht ik waar blijft onze bank nou? En vertrouwde het voor geen meter!heb 2x naar filiaal ekkersrijt gebeld. En uiteindelijk word hij aan het einde van de dag geleverd. Erg raar dit allemaal.verder hoop ik dat onze bank gauw wat zachter word.kwa zitting
Nvt
Communicatie
Reactie Pronto Wonen Eindhoven:
Beste mevrouw Tuintjer,
Vervelend dat de communicatie over de bezorging zo onduidelijk is verlopen. Dit is natuurlijk niet de bedoeling en wij zullen deze feedback meenemen om de service hierop te verbeteren. De zitting van de bank moet nog even worden ingezeten en zal na ongeveer 2 weken ( als er voldoende op gezeten wordt) zachter gaan worden. Wij wensen u veel plezier met de nieuwe bank!
Pronto Wonen Eindhoven.