Pronto Wonen Meppel-Rogat

Bij aanschaf vriendelijk geholpen, deskundig advies. Medwerkster deed alle moeite om ons te helpen. Ook om te zorgen, dat alles aan onze maten voldeed. Hele winkel met ons doorgelopen en uiteindelijk tot een goed advies gekomen. Voor deze medewerkster een dikke pluim.
Bij aflevering ander verhaal. Andere medewerkster, die niet vriendelijk was en na betaling nog geen "veel plezier met uw aankoop" kon wensen. Was blijkbaar teveel moeite. Jammer.
Daarbij komt, dat ik vorig jaar een zelfde artikel voor veel minder geld heb gekocht, elders. Wat qua kwaliteit overeenkomt, met deze aanschaf. Dat vind ik dan wel jammer.

verkoop erg sterk, goed geholpen, deskundig

aflevering ook netjes afhandelen. Klant betaald best veel, misschien in de ogen van de medewerkster niet, maar dan toch.

Reactie Pronto Wonen Meppel-Rogat:

Bedankt voor uw beoordeling. Wat ontzettend fijn dat u zo vriendelijk en deskundig bent geholpen bij de aanschaf van uw bank. Dit zal ik dan ook doorgeven aan de desbetreffende collega. Wel is het ontzettend jammer dat wij geen vriendelijke indruk hebben achtergelaten bij het afhalen van de bank. Dit hebben wij intern besproken en hier gaan wij aan werken. Wij wensen u veel plezier met uw bank en ontvangen u graag nog eens bij ons in de winkel. In de hoop dat wij de volgende keer net zo'n goede indruk kunnen achterlaten als bij de aanschaf.
Team Pronto Wonen Meppel

Score voor Pronto Wonen Meppel-Rogat: 2.5/5
Zou je deze winkel aanbevelen? Ja
loungebank