Over het algemeen zeer vakkundige medewerkers, erg klantgericht en vriendelijk. Opvallend was het verschil met de zondag. Ik heb al veel gekocht bij Pronto Meppel, maar op zondag was het onderbezet en kwamen de medewerkers minder bekwaam over. Toen ik eindelijk aan de beurt was, gingen ze toch even iemand tussendoor helpen die alleen iets wilde afrekenen, maar de jongeman had geen idee hoe hij dat moest doen, waardoor ik alsnog lang moest wachten. Daarna werd verteld dat de kleur stoelen die ik wilde niet meer leverbaar was. Het voelde niet goed, dus ik ben vertrokken en doordeweeks terug gegaan. Toen bleken gelukkig de stoelen nog beschikbaar in de door mij gewenste kleur.
Op de meeste dagen zeer bekwaam personeel, fijne benadering, tijd voor rustige keuze, altijd zorgvuldig en meedenkend.
Zowel mijn moeder als wij hebben hier onze banken, stoelen, etc gekocht en wij komen dus altijd graag weer terug, vanwege die klantgerichte benadering.
Verder is het een mooie, niet te grote winkel en vind ik het zelf fijn dat mijn dochter altijd lekker kan spelen in de speelhoek. Zo kan ik rustig de winkel door.
Geen idee of dit eenmalig was, maar de zondag leek heel anders bemand en dat kwam de klantgerichtheid niet ten goede. Ook als het druk is, is het goed om wel te erkennen dat je mensen ziet. Ook de was gebrekkige productkennis viel op. Mocht dit structureel zijn, omdat de zondag anders bemand is, dan is het goed om hier aandacht voor te hebben denk ik.
Reactie Pronto Wonen Meppel-Rogat:
Bedankt voor uw review! Wij wensen u veel plezier met uw aankoop. Wij nemen uw feedback mee zodat we dit kunnen verbeteren. Hopelijk mogen we u in de toekomst ook nog eens ontvangen.
Team Pronto Wonen Meppel