Prima kwaliteit, matige service
Prima assortiment, goede kwaliteit.
Erg duur. Géén onderhandelingsruimte, voor een bank van bijna €3000 vind ik dit belachelijk! Afbellen levering op de dag van aflevering, dat kan echt niet. Zelf opgehaald: borg (?) kreeg ik cash terug, terwijl ik had gepind. Verpakkingsmateriaal wordt niet meegenomen, zelfs bij een koelkast nemen ze je oude mee terug plus de verpakking. Pronto heeft veel verbeterpunten!! Ik raad mijn vrienden en kennissen jullie absoluut niet aan.
Reactie Pronto Wonen Meppel-Rogat:
Geachte,
Naar aanleiding van uw review willen wij graag reageren.
Wij vinden het heel vervelend dat u een negatieve ervaring bij ons heeft gehad.
Hiervoor alvast onze excuses
Om op uw bericht omtrent de prijs en de onderhandelingsruimte kunnen wij u het volgende mededelen.
Pronto Wonen hanteert “Altijd de beste prijs!”
Bij Pronto Wonen krijg je altijd de beste prijs. Je hoeft bij ons niet te onderhandelen, dat hebben wij al voor je gedaan.
Zo vind u Pronto Wonen door heel Nederland en zal u bij elke winkel de zelfde prijs krijgen.
Omtrent het afbellen op de dag van levering is natuurlijk niet netjes en ook niet zoals wij als Pronto omgaan met onze klanten. Echter door overmacht hebben wij u moeten afbellen. De mogelijkheid bestond om een nieuwe afspraak te maken of dat u het wilde afhalen. Voor deze laatste optie is in dit geval gekozen.
Normaliter wordt het verpakkingsmateriaal niet mee genomen, in uw geval hadden wij natuurlijk een uitzondering moeten maken. Nogmaals excuses.
Wij nemen deze verbeterpunten mee. Om ons hiermee te verbeteren.
Voor het zelf moeten ophalen van de bank wil ik jullie een compensatie aanbieden van € 50,00 in de vorm van een waardebon.
Deze stuur ik per post naar jullie op en is geheel te besteden bij Interieurwereld van de Belt. Mochten hier nog vragen over zijn, kunt u ons altijd mailen via: pronto@interieurwereld.nl
Hopelijk hebben jullie op deze manier er weer een beter gevoel bij.
Team Pronto Wonen