Prima producten maar de service laat te wensen over
Prima 3 zitbank. Vlotte levering
De service laat te wensen over. Ik heb een bank bij Pronto aangeschaft incl. all in servicec en thuislevering en uitpakservice. Deze uitpakservice kostte 30 euro omdat er heel veel piepschuim bij zou zitten. Dat zou niet in de afvalbak passen. De 30 euro door de neus geboord want het was echt een heel klein beetje plastic!! Voor iemand met een smalle beurs zijn dit soort extra "kosten" duurkoop.
Aanbetaling gedaan en in de week voor levering het resterende bedrag. Bij aflevering moest ik alsnog betalen want volgens de bezorgers was het nog niet betaald. Zij moesten bellen met collega's om een akkoord te krijgen.
W.b. de All in service: deze overeenkomst zou ik rond de week van aflevering krijgen. Nooit gekregen. De bezorgers gevraagd. Zij raadden mij aan om een week later weer contact op te nemen. Jullie filiaal is telefonisch slecht bereikbaar dus uiteindelijk gemaild: géén reactie. Nog een keer geprobeerd te bellen: de medewerker zou het uitzoeken: met eindelijk resultaat.
Kortom echte verbeterpunten wb de service en communicatie!
Reactie Pronto Wonen Groningen:
Bedankt voor je review heer/mevrouw Boersma. Fijn om te horen dat je tevreden bent met de bank en de vlotte levering! Het is jammer om te lezen dat je niet tevreden bent over de service. De uitpakservice heeft een kostprijs van € 30,-. Dit is met name vanwege de werktijd en arbeid die hierbij komt kijken, als 2 ervaren bezorgers de meubelen uitpakken, de poten onder de bank monteren, op de juiste plek zetten én daarna het afval mee retour nemen. Het gaat dus niet enkel om eventueel piepschuim retour nemen. Dankzij deze service wordt de bank kant en klaar in huis gezet en heb je er geen omkijken naar. De All in Service gaat in op de dag van levering, de afleverbon is hiervoor het bewijs. Het certificaat krijgt je opgestuurd in de e-mail, het kan voorkomen dat deze in de spam is beland, zie hiervoor ook de tekst op uw verkooporder. Het spijt ons dat de betaling niet tijdig is verwerkt voor de levering, gelukkig was dit na een telefoontje van de bezorgers gecontroleerd en opgelost. Wij wensen je in ieder geval veel woonplezier toe met je nieuwe bank. Mvg, team Pronto Wonen Groningen