Wooninc.

We hebben een hoekbank bij Pronto besteld en nu deze staat, zijn we er heel tevreden over.

Ruime keuze in hoekbanken, zeer ruime keuze in stoffen, keuze in vulling en poten, eigenlijk kan je hem helemaal naar je zin maken. Besteld in Eindhoven en bezorgd in Zeeland was mogelijk.

Er wordt gewerkt met een extern transportbedrijf vermoeden wij. Omdat onze bank bestemd was voor een vakantiewoning, kon de bank enkel geleverd worden op een dag dat er gewisseld werd van huurder. Dit vraagt ook van onze kant organisatietalent. Dat was lastig omdat Pronto maar een paar dagen van te voren kan zeggen dat de bank geleverd kan worden en vervolgens ben je overgeleverd aan de bereidwilligheid van het transportbedrijf. Dit is tenslotte gelukt, maar ook daar heb ik veel moeite voor moeten doen. Vervolgens zouden ze komen tussen 11-12 en dat werd 13.30 uur. Verbeterpunt is wat mij betreft: verplaats je ook eens in de klant en ben dan wat flexibeler. Daar wordt werken echt leuker van.

Reactie Pronto Wonen Eindhoven:

Beste Wooninc,
Fijn om te horen dat u zo goed bent geadviseerd bij het uitzoeken van de bank. Verder vervelend dat het zo lastig te plannen was met de bezorging. Dit is omdat zodra de bank bij ons binnen is, de betaling op tijd verwerkt moet zijn en het transport bedrijf dan pas de bestelling kan plannen. Wij hopen dat u veel plezier heeft van de nieuwe bank!
Pronto wonen Eindhoven.

Score voor Pronto Wonen Eindhoven: 4/5
Zou je deze winkel aanbevelen? Ja