In de winkel uitstekend geholpen en tijdens het bestelproces duidelijk alles uitgelegd. Levertijd was helaas erg lang maar de winkel is natuurlijk afhankelijk van zijn leverancier.
Helaas duurde het leveren van het product nog iets langer dan afgesproken. Hier werd ik tijdig over geinformeerd en maakte de medewerkster haar excuus voor het ongemak. Bij levering van het product was helaas 1 onderdeel verkeerd geleverd, dit werd prima opgelost door de dag ernaar het juiste product om te wisselen.
Ik vond het erg slecht dat je bij aankoop van een product ter waarde van €1600 moet gaan betalen om het product te laten leveren. Veel andere meubelzaken hanteren een vanaf prijs waarbij gratis bezorging geldt. Bij Pronto kun je dan wel gratis een bus lenen maar dit vind ik geen goede service passend bij het bedrag van de aankoop. Omdat er een fout was in de levering kwam er een dag erna een medewerker het product omruilen. Aangezien het hier om een groot deel van een hoekbank ging is het aan te raden om met twee medewerkers te komen. De man was erg aan het stunten met mijn bank en liet deze ook nog eens omvallen. Daarna werd bij het binnenrijden van de bank via de poort ook nog eens een lamp beschadigd. De medewerker zelf was erg gehumeurd omdat deze al heel de dag aan het werk was en graag naar huis wilde. Ik vond dit onprettig gedrag en als klap op de vuurpijl werd de bank voor de deur gedropt en moest ik het zelf maar uitzoeken. De medewerker gaf aan niet naar binnen te mogen ivm de coronaregels, hier was ik van te voren niet over geinformeerd. Ik acht de kans dan ook klein om in de toekomst nog grote aankopen bij Pronto te doen. De klantvriendelijkheid die ik hieronder ga beoordelen is dan ook puur voor de ervaring in de winkel en het afhaalmagazijn.
Reactie Pronto Wonen Eindhoven:
Bedankt voor het plaatsen van de review! Begrijp dat het erg vervelend is dat het omruilen van de bank op deze manier verlopen is. Wij gaan dit doorgeven zodat de service hierop ook verbeterd kan worden. Hopelijk heeft u verder veel plezier van de bank! Fijn om te horen dat het bezoek aan de winkel wel prettig is verlopen.
Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Eindhoven.