Het personeel ( Verkoop en die man de kast kwam brengen en met div telefoontjes veel opgelost heeft. ) waren zeer vriendelijk.
Zie wat ik bij de verbeterpunten of tips geschreven heb
De verkoop van het product
De producten als bouwpakket afleveren dat wil zeggen dat je geen knijptang en boormachine nodig heb.
Als je drie soorten handvaten aanbied zorg dan ook dat je drie soorten voetjes heb.
Ze bellen op de dag dat de Bartafel waterschade heeft en ze vragen of ze de order later kunnen leveren maar ze hadden niet gezien dat wij 3 orders hadden lopen, kunnen ze dat niet eerder zien.
De controle op de producten kan beter , een product binnen gekregen dat door de service nagekeken was maar daar was nog waterschade in, dus moest iemand( die de kast kwam brengen die ze niet geleverd hadden ) in Uden een andere TV kast gaan halen.
Producten nakeken voor het naar de klant gaat want er was een kast niet bij, dus moest weer na geleverd worden.
Bij de andere kast was de voorplaat stuk van een lade en er was een schroef van scharnier niet aanwezig deze ben ik zelf in de winkel gaan halen, anders kon ik niet verder, deze hebben uit de kast in de winkel gehaald.
De service denken dat alle mensen met een telefoon foto kan maken en opsturen maar helaas kan dat niet iedereen.