Jan van Ratingen

In eerste instantie was ik zeer gelukkig en verrast over het aanbod en de vriendelijkheid van de medewerkers. Meteen een aankoop gedaan en alles is keurig afgehandeld. Op de afgesproken dag het meubel opgehaald met de geleende service bus maar thuis uitgepakt en helaas een beschadigd meubel met tevens niet goed sluitende deurtjes.
Gebeld, service aanvraag ingediend en wederom vriendelijk en correct alles verwerkt.
Enkele dagen daarna voor de tweede keer naar Eindhoven wederom de service bus geleend het nieuwe meubel stond al klaar in de bus en vol goede moed naar Weert. Meubel uitpakken en tot mijn verbazing weer niet sluitende deurtjes maar gelukkig verder geen beschadiging.
Andere beschadigde meubel in de bus en terug naar Eindhoven. Dara kregen we te horen in het magazijn dat normaal een service aanvraag goed gecontroleerd was maar dat dit deze keer niet gebeurd was. Het meubel zat in de originele verpakking en deze was nooit open geweest. Terug naar de winkelgegaan en daar mijn beklag gedaan. Gezegd dat het met schuren aan de deurtjes misschien wel goed komt en dat ik zeer teleur gesteld ben in een tweede maal geen goed product leveren en ook niet gecontroleerd te zijn. Ik vond dat er wat tegenover mocht staan want nu moet ik aan een nieuwe kast gaan schuren wat toch niet de bedoeling kan zijn. Ronald gebeld met de service afdeling (Kim) en ik moest nogmaals reageren en een service aanvraag indienen naar Kim. Ik zou een financiële vergoeding krijgen of een tegoedbon waarvan het bedrag natuurlijk hoger zou zijn. Ook het aanbod nog gedaan in de service aanvraag dat ik wel voor de derde keer het meubel wil ruilen maar dat dit dan bij mij thuis moet gebeuren en niet meer via het magazijn in Eindhoven. Hoe vaak moet ik anders weer op en neer rijden?
Tot mijn verbazing kwam er na enkele dagen, terwijl iedereen op de hoogte was van het probleem, een aanbod met alleen een tegoedbon van 100 euro en ik kon geen verdere klacht meer indienen.
Inmiddels ben ik gaan schuren en is het gelukkig zonder dat het zichtbaar is gelukt om de deurtjes sluitend te krijgen. En heb ik de tegoedbon maar geaccepteerd. Nu moet ik wel voor de derde keer naar Eindhoven om deze bon op te halen.
Ik ben tevreden over de vriendelijkheid van het personeel in de winkel. Zij kunnen er niets aan doen en moeten mijn gezeur aanhoren waarna ze nog steeds begripvol en vriendelijk blijven. Maar het behandelen van de service aanvraag door het lef te hebben voor de tweede keer wederom een verkeerd meubel te leveren is het toppunt.
Misschien dat ik de cadeubon van 50 euro nou verdien door het invullen van deze resencie. Heb ik toch mijn benzine geld enigzins terug verdiend.

Kennis, behulpzaam, geduldig en vriendelijk personeel

Voor de winkel niets. Voor de service betere controle op het leveren van de aankopen.

Score voor Pronto Wonen Eindhoven: 3/5
Zou je deze winkel aanbevelen? Ja