Bij Pronto in Duiven ben ik eindelijk geslaagd voor een eettafel. Ik ben uiteindelijk geslaagd met de Mascaro eettafel ø130 cm in de kleur dark mango. Ik ben geholpen door Raymond Aalders die naast zijn kundigheid ook erg behulpzaam, geduldig en vriendelijk was. Toen ik de winkel binnen kwam liep ik Raymond al gauw tegen het lijf en vroeg ik hem of ze in het assortiment rond eettafels hadden. Specifieker een uitschuifbare eettafel. Ik vind het fijn om met gasten aan tafel te kunnen zitten voor etentjes en spellenavonden. Maar ik wil niet continue de ruimte kwijt zijn aan een grote eettafel dus vandaar deze keuze. Ikea heeft deze tafel ook alleen vond ik die lelijk en niet praktisch. Deze tafel bij pronto is praktisch, kwaliteit en net afgewerkt in mijn gewenste kleur. Je ziet de naden waar je de tafel kunt uitklappen wel zitten maar deze zijn niet irriterend. En de tafel uitklappen is makkelijk te doen in je eentje, zonder deze te beschadigen. Om het al een goed product en geweldige service
- goede hulp
- kundig advies
- net product
- super kwaliteit
- mooie kleur
- handig product
- lange levertijd
Reactie Pronto Wonen Duiven:
Hartelijk dank voor je uitgebreide review Nigel! Het doet ons goed te lezen dat je bij Pronto Wonen in Duiven bent geslaagd voor een mooie, praktische eettafel met hulp van onze collega Raymond. We wensen je dan ook heel veel gezellig etentjes en leuke spellenavonden toe aan de nieuwe tafel, namens Pronto Wonen Duiven.