Isa Relou

In de winkel vriendelijk maar achteraf slechte service voor garantie.

Vriendelijke personeel

1,5 jaar geleden een hoekbank gekocht bij profijt. Super fijn geholpen. De bank opgehaald met een busje en de bank was makkelijk in elkaar te zetten. Echt na 1 jaar op bijna alle plekken doorgezakt. Een bericht gestuurd naar de klantenservice ivm garantie. Ik moet eerst €125,- betalen zodat er een onderzoek gedaan kan worden op het mijn schuld is of van de fabrikant. Is het de schuld van de fabrikant krijg je het geld terug. Is het je eigen schuld ben je €125,- kwijt. Dus wat is je garantie dan als je als nog moet betalen??

Reactie Profijt Meubel:

Beste Isa, bedankt voor je review en fijn om te vernemen dat je algehele ervaring zo goed is. Uiteraard is het in ieders belang dat de ervaring met onze service ook zo wordt ervaren. Het doorzakken van een zitting kan diverse oorzaken hebben, waarbij een onafhankelijke beoordeling/ onderzoek dus noodzakelijk is. Jullie garantie is conform CBW-voorwaarden standaard 2 jaar fabrieksgarantie. Indien de beoordeling in jullie voordeel uitvalt, krijgen jullie het vooraf betaalde bedrag terug en is het dus niet correct dat je als nog moet betalen. Dat is enkel het geval als de beoordeling anders zou uitwijzen. Hopende op een positieve beoordeling voor jullie. Groetjes Profijt Meubel Helmond.

Score voor Profijt Meubel: 2/5
Zou je deze winkel aanbevelen? Nee
Hoek bank