H. de Jong-van Dijk

Naaldwijk

Aardig personeel, prima filiaal, maar na onze aankoop, die niet juist is, werd onze ontvredenheid door het hoofdkantoor (klantenservice) niet serieus genomen.
Onze gekochte Pomasi bank van 1.639,00 (diepe zit 'Soft'), zit totaal niet zoals in de winkel, niet zacht maar hard, uitproberen heeft geen enkel nut.

Als Profijt meent dat showroom-modellen, niet vergelijkbaar zijn met die uit het magazijn, zou het wel zo aardig zijn dat het personeel van het betreffende filiaal dit meldt.
Bij ons hadden zij kunnen melden, dat de bank, die wij zo heerlijk vonden zitten, al zo ingezeten was, en niet te vergelijken is met een nieuwe aankoop.
Dus...plaats in uw filialen goede banken en stoelen om het juiste te kunnen ervaren voor eventueel een nieuwe aankoop.

Reactie Profijt Meubel:

Bedankt voor het invullen van de review en het compliment over het aardige personeel van de winkel H de Jong-van Dijk.
Wel jammer dat u niet tevreden bent met de bank.
De bank die u uitgekozen heeft ,is een model dat we vaak verkopen en daarom op voorraad hebben in dezelfde stof , dezelfde kleur, hetzelfde zitcomfort en dezelfde zitdiepte.
Precies zoals hij in de winkel staat.
De serviceafdeling heeft uw klacht uiterst serieus genomen , o.a. door vullingen te controleren en het naleveren van een sierkussen waarvan de kleur niet goed was uitgeleverd. . Helaas was u niet te vinden in ons oordeel wat betreft de vulling van de bank.
Daarom is u aangeboden op 23 mei j.l. om een onafhankelijk bedrijf bij u langs te laten komen om te beoordelen of u de bank heeft gekregen die u besteld heeft of een bank heeft gekregen met een ander zitcomfort en/of zitdiepte.
Als de klacht gegrond zou zijn, zijn de kosten van de beoordeling voor onze rekening. Bij een ongegronde klacht zullen de kosten voor uw rekening zijn. Wij hebben echter hierop (nog) geen respons gekregen.
Graag horen we van u of u hiervan alsnog gebruik wilt maken
Team Profijt Meubel Naaldwijk

Score voor Profijt Meubel: 2/5
Zou je deze winkel aanbevelen? Nee
Bank