Alfred Verhoef

Redelijk tot goed

Klantvriendlijkheid

Kon niet met creditkaart betalen. Heel vreemd en dat in 2023. Systeem was niet aangepast. Geen lift bijdrage vragen van 35€ ( boven op de zorgkosten) voor de klant.

Reactie Profijt Meubel:

Wat fijn dat je goed en vriendelijk bent geholpen Alfred. Bedankt dat je je ervaring wilt delen. Profijt Meubel is een afhaalformule. Dat houdt in dat de prijs gebaseerd is op het zelf afhalen van de meubels. Voor klanten die geen vervoer hebben om de meubels naar huis te vervoeren hebben we een huurbus ter beschikking. Deze kan voor 25 euro gehuurd worden. Als de klant het bezorgd wilt hebben zijn daar kosten aan verbonden. Als het naar een verdieping gebracht moet worden rekent de transporteur daar inderdaad een toeslag voor. Hij is immers langer bezig omdat de goederen in en uit de lift gehaald moeten worden.
Het klopt dat er bij ons in de winkel niet met een credit card betaald kan worden. Hier hebben we bewust voor gekozen omdat we als ondernemer van elke transactie een percentage af moeten dragen aan de credicard maatschappij. Daar zijn onze marges niet op gebaseerd. Maar wees gerust! Je hebt bij Profijt Meubel zowiezo 2 jaar garantie op je aankoop volgens de CBW voorwaarden. We wensen je nog lang plezier van je aankoop.
Team Profijt Meubel Barendrecht

Score voor Profijt Meubel: 4/5
Zou je deze winkel aanbevelen? Ja
Elektrische relaxstoel