Tineke Koster

Op de drempel v weggaan tegen sluitingstijd heel vriendelijk en leuk geholpen, Joyce wist precies onze smaak in te schatten en de offerte prijs viel ons erg mee. Omdat we hoorden dat onze meubels via een extern bedrijf worden bezorgd willen we toch elders nog gaan kijken naar een bedrijf dat zelf onze meubels bezorgt. Maar dat ligt zeker niet aan de klantvriendelijkheid en klantgerichtheid. Als ik dan een tip mag geven: we hadden graag koffie of thee aangeboden gekregen!

Klantgerichtheid/vriendelijkheid en groot assortiment en veel showroom oppervlakte

Ontzorgen vd klant:
Het zelf moeten afhalen/meenemen v de meubels staat niet in verhouding tot:
Het assortiment
De bediening
Dat past eerder bij discount winkels (Leen Bakker etc)

Reactie Profijt Meubel:

Bedankt voor het schrijven van uw review Leo en Tineke Koster.
Leuk om te lezen dat u vriendelijk en deskundig bent geholpen bij het uitzoeken van een nieuwe zithoek.
Wij zijn in contact met u geweest en hebben uitgelegd dat wij met een professioneel transportbedrijf werken die de bestelling bij u komt bezorgen. Super om te zien dat u naar aanleiding van ons telefoongesprek de order heeft besteld bij ons!
Wij hebben een hele mooie koffiehoek in onze winkel zitten, hier staat het kopje koffie altijd gratis voor u klaar.
Wij wensen u alvast veel plezier van uw bestelling.
Team Profijt meubel Zutphen

Score voor Profijt Meubel: 4/5
Zou je deze winkel aanbevelen? Ja
Offerte bank en 2 stoelen