Prettige winkel met voldoende keuze in een vriendelijke prijsklasse. De meubels zien er toch trendy en modern sfeervol uit.
Je krijgt de tijd om eerst zelf rustig te kijken voordat een verkoper je benaderd. Bij diverse concurrenten krijg je het gevoel dat iemand je in de nek zit te hijgen en geen moment uit het oog laat. Dit vinden wij een vervelend verschijnsel waar wij al snel bij afhaken.Bij jullie is dat echter zeer goed in balans en er hangt in iedere winkel die wij bezochten een goede sfeer. Er zijn binnen 25 km 3 winkels van jullie en die hebben wij allemaal bezocht en gingen er telkens met een goed gevoel weer weg. Mede daarom viel de keuze ook op jullie.
Er was duidelijk afgesproken dat er voor € 70,- bezorgd en gemonteerd zou worden. Dit stond ook op onze bevestiging van de bestelling. Het monteren van een ander voetje dat wij uitgekozen hadden werd wel gedaan maar toen de 3 zits bank en de drie fauteuiltjes stonden wilde men graag afrekenen en vertrekken. Echter er stonden nog 6 eetkamerstoelen in de verpakking en ik vroeg of ze die niet uitpakten en van de wieltjes zouden voorzien. Het antwoord was een duidelijk NEE. Die hoorden er niet bij zo werd gezegd. Op mijn aandringen heeft men toch 1 stoel uitgepakt omdat ik wel zeker wilde zijn dat het ook de juiste stoelen waren. Want wij hadden alle meubels in dezelfde stof laten bekleden met aangepaste leuningen en stiksel. Na 1 stoel gedeeltelijk uit het papier te hebben gehaald moest ik toch betalen en kon ik de andere stoelen zelf uitpakken en van de wieltjes voorzien. Na geruime tijd is het wel gelukt maar omdat ik enkele lichamelijke medische gebreken heb was dat voor mij een hele klus die best zwaar viel. Daarom voor dit onderdeel een onvoldoende. De rest is super.
Reactie Profijt Meubel Weert:
Beste heer Geurts,
Bedankt voor uw reactie. Excuses dat het zo vervelend is gegaan ten tijde van de aflevering.
Wellicht hebben wij niet duidelijk aangegeven dat enkel het bankstel wordt uitgepakt en gemonteerd. Alle andere meubelen worden geleverd zonder uit te pakken en zonder montage.
Goed dat u deze kritiek aan ons doorgeeft dan kunnen wij de volgende keer hier meer aandacht aan besteden. Wij hopen dat u nog veel plezier mag hebben van uw nieuwe meubelen.
Nogmaals onze excuses!
met vriendelijk groet,