Een paar maanden geleden kwamen we voor de oriëntatie op/koop van een salontafel dan wel set tafeltjes. Stan van Bon hielp ons. We zaten toen te twijfelen of we de grote Glenfield salontafel wilden hebben, of een set van de grote en kleine wilde maken. Maar de tafelbladen konden nogal uiteenlopen vanwege de unieke kleur/tekening.
Stan is, toen hij die week even tijd had, naar het magazijn gegaan om te kijken of er een mooie combinatie voor een set was. Die vond hij en belde ons op.
Toen hadden we, ondanks zijn service, besloten om de tafel of set nog niet te kopen.
De service en de tafel bleven echter wel hangen en vandaag hebben we het alsnog besteld, toevallig hielp Stan ons weer en hebben we het er even over gehad.
Stan ging dus iets verder dan we gewend zijn van winkelpersoneel om ons zo goed mogelijk van dienst te zijn, zonder opdringerig te zijn. Dat waarderen we zeer.
Reactie Profijt Meubel Huissen:
Hartelijk dank voor jullie uitgebreide review en zeer vriendelijke woorden over onze collega Stan. Het doet ons goed te horen dat Stan dat extra stapje heeft gezet en goed met jullie heeft meegedacht. Heel leuk om te lezen dat jullie uiteindelijk geslaagd zijn voor de nieuwe meubels. We wensen jullie dan ook veel woonplezier, namens Profijt Meubel Huissen.