Bij het kopen ging het prima. Was alleen een schadiging aan 1 van de stoelen, de afhandeling hiervan was minder klantvriendelijk.
Leuke meubels voor redelijke prijs
Als je een afspraak maakt voor afhalen, is het fijn dat dan het artiekel ook klaar staat en niet dat het halve magazin nog nagezocht moet worden.
Bij service waarbij een andere stoel is besteld zou het fijn zijn als er duidelijk in de mail staat dat de oude retour moet. Was niet genoteerd en ook nooit over gesproken, tot ik de neiuwe stoel kwam op halen.
Reactie Profijt Meubel Doetinchem:
Dank u wel voor het schrijven van de review. Op deze manier kunnen wij ons telkens verbeteren.
In uw geval is er een stoelpoot door de verpakking heen gekomen wat een beschadiging aan de poot heeft opgeleverd. Om het probleem op te lossen is er een nieuwe stoel voor u besteld.
Vervelend dat er niet duidelijk is gecommuniceerd dat, bij het afhalen van de nieuwe stoel, de oude stoel retour moest. Onze excuses hiervoor! Wij gaan dit intern bespreken en nemen uw verbeterpunt ter harte.
We hopen dat de extra dopjes ter bescherming in goede orde zijn ontvangen en wensen u veel plezier van de eetkamerstoelen!
Team Profijt Meubel Doetinchem