Matig. Leuke meubels, leuke mevrouw die verkoopt, de afhandeling drie keer niks.
De mevrouw die ons hielp wist veel, wilde graag, maar kon niks (leveren......). Jammer. Daarom stoelen niet gekocht.
Geef verkopers de ruimte, als er beloofd wordt dat het uit voorraad leverbaar is, laat dan niet een verkoop schieten omdat de voorraad niet klopt, dit had opgelost kunnen worden door een stoel uit de winkel mee te geven. Wat mij ook opviel was de spanning tussen de dames in de winkel. Moet een klant niet meekrijgen. Eindoordeel: de mevrouw die ons de meubels heeft verkocht krijgt een dikke 10. Haar collega achter de balie een dikke onvoldoende. De opmerking " u heeft thuis nog nog wel stoelen om op te zitten?" maakte dat wij besloten de koop ongedaan te maken.
Reactie Profijt Meubel Doetinchem:
Bedankt voor het schrijven van uw review! Het geeft ons de ruimte om telkens te verbeteren.
Ontzettend vervelend dat er een aantal zaken niet goed zijn gelopen. Dit hadden wij graag met u op een juiste manier willen oplossen, helaas hebben wij die kans laten schieten. Wij gaan deze onhandige situatie intern bespreken, zodat dit in de toekomst voorkomen kan worden. Onze welgemeende excuses hiervoor!
Bedankt voor uw compliment aan de verkoopster!
Wij hopen u ondanks dit voorval alsnog weer te mogen verwelkomen in onze winkel.
Vriendelijke groet,
Het team van Profijt Doetinchem