Koos

Over het algemeen goed niveau. Ik heb de module anatomie & fysiologie apart gehad. Dat vind ik goed. Dat is taai, maar hoort bij het HBO niveau. Daarna zou er evt nog meer in andere lessen op teruggekomen kunnen worden. Verder de volgende punten:
1. In de minor Manueel heb ik pas echt geleerd de differentiaal hypotheses om te zetten in onderzoeksdoelstellingen, middelen van onderzoek en uitkomstmaten. Dat moet volgens mij meer in de praktica al gegeven worden (fysio praktijk 1 en 2).
2., Het lesmateriaal van de module/minor manueel is verouderd, Dit moet echt aangepast worden. Docenten maken een boel goed.
3. Verder kunnen er een aantal modules die redelijk dezelfde onderwerpen hebben; eindopdracht fase 2, paramedische kwaliteitsbevordering (innovatie) en Methodisch handelen in de fysio, fysiotherapeutische vdh (fysio methodiek praktijk) als één module gegeven worden.
4. Positief vond ik de snijzaalsessies en de pragmatische houding van portfoliobegeleiders bij mijn stages en portfolio opdrachten. Zeker, als je deze opleiding naast je baan doet.
5. Jammer is dat niet alle modules minimaal 2x pj kunnen worden aangeboden. Ik moet wel zeggen dat ik in overleg met de centrale planningsafdeling altijd wel tot een voor mij werkbare planning kon komen. Van anderen hoor ik dat zij daardoor soms pas de module 1 jr later kunnen volgen.
Door deze opleiding, maar ook doordat ik zelf kritisch en nauwgezet voorbereid en oefen, heb ik ik nu in de laatste fase echt het gevoel dat ik nu als fysiotherapeut kan beginnen. Je moet namelijk als je deze deeltijd opleiding doet het zelf wel goed kunnen organiseren met- en naast je baan, zelf goed plannen en vervolgens ook uitvoeren.

Reactie Pro Education:

Bedankt voor je uitgebreide feedback, Koos! Allereerst fijn om te lezen dat je algeheel tevreden bent over de opleiding. Verder zullen we je feedback intern met ons meenemen. Laat je het weten als je verder nog vragen voor ons hebt?
Pro Education

Score voor Pro Education: 3.5/5