Goede producten, alleen nu al regelmatig problemen mbt het administratieve systeem.
Ik ben al ruim zeker 5 jaar klant bij perfect health. En tot 1 1/2 geleden ook zeer tevreden. 1 1/2 jaar geleden is het administratieve systeem vernieuwd. Hierdoor zijn er regelmatig problemen met dubbele incasso’s. En pakketje die dubbel gestuurd worden.
De medewerksters van de klantenservice zijn vriendelijk, en proberen je echt te helpen.
Het jammer dat zo’n goed bedrijf zo’n slecht administratief systeem heeft, dat het na 11/2 jaar nog steeds niet op orde is!
Ik wil benadrukken dat de producten en TOP zijn!!!!
Ik hoop dat dit probleem snel opgelost wordt!!
Goede supplementen!!
Reactie Perfect Health:
Beste meneer Erkens,
Bedankt voor uw eerlijke en uitgebreide feedback! We waarderen het enorm dat u al zo lang klant bent en dat u onze producten zo goed vindt. We begrijpen dat administratieve problemen frustrerend kunnen zijn, en we willen u verzekeren dat we hier continu aan werken om verbeteringen door te voeren.
Het is fijn om te horen dat u tevreden bent over onze klantenservice en dat zij u goed helpen. We nemen uw opmerkingen serieus en hopen snel een structurele oplossing te hebben. Nogmaals dank voor uw geduld en vertrouwen in ons! ✨
Team Perfect Health