Pim

Product perfect ontvangen en snel ook. Naast dat stond er op internet met gratis verzenden. Deze kosten werden wel berekend, heb hier over een mail gestuurd en gewoon nooit reactie gekregen. Klanten service een dikke onvoldoende

Reactie Outlaw Racing:

Bedankt voor de review! We hebben inmiddels contact opgenomen met u, het is natuurlijk niet de bedoeling een mail met opzet te negeren. De mail is over het hoofd gezien, nogmaals excuus hiervoor. Op onze website is duidelijk gecommuniceerd dat verzending boven de € 50 gratis is, onder dit bedrag worden er inderdaad verzendkosten berekend. De gratis verzending is gecommuniceerd via Google en deze informatie is helaas onjuist. We zijn bezig om dit van Google af te krijgen. Het was misschien verstandig geweest voor de bestelling even contact met ons op te nemen hierover, dan kunnen we de juiste informatie geven. Het is vervelend dat het zo gelopen is, we hopen dat we hiermee voldoende uitleg hebben gegeven.

Score voor Outlaw Racing: 1/5
Zou je Outlaw Racing aan anderen aan willen bevelen op basis van je ervaring? Nee
Aangekocht product: