Sinds twee jaar ben ik eigenaar van een HONDA CR500 uit 1998. Deze motor heb ik in slechte staat gekocht en compleet gereviseerd. Als snel kwam ik bij Outlaw Racing terecht voor onderdelen. Op de website vond ik vele onderdelen die ik nodig had. Tijdens een bezoek heb ik samen met Jelle uitgezocht welke onderdelen ik nodig had, en waar we die het best vandaan konden halen. Het prettige aan de samenwerking is dat je te doen hebt met een jong en enthousiast team. Je voelt je als amateur crosser / off the road rijder meer op je gemak. Het is plezierig dat Outlaw Racing zelf ook aan oudere motoren sleutelt en daardoor ook kennis heeft van een complete revisie. Uiteindelijk heeft Outlaw bijna alle onderdelen aan mijn motor geleverd, sommige origineel HONDA en sommige imitatie. Enkele weken geleden kwam ik buiten openingstijden binnen en werd ik toch geholpen. De webshop werkt prima. Recent nog een set lagers besteld en in de aanbieding een paar handschoenen. De prijzen zijn concurrent en het voorraadniveau is prima. De levering van de grote partij onderdelen tijdens de revisie van mijn motor duurde langer dan verwacht, en hier heb zelf een aantal keer achteraan gezeten. Op dat vlak zou Outlaw zich verder kunnen ontwikkelen.