T. Jonkman

Om te bellen uiteraard.

Uw ervaring

mijn ervaring is slecht. Bericht met opwaardeer code ontvangen 20 euro = 40 euro ontvangen op 9 juli. Jouw code vervalt op 2025-12-16 stond in het bericht. Ik heb nog niet gebeld maar toen ik dat een paar dagen later wel wilde doen, bleek dat ik geen beltegoed meer meer had. Bericht gestuurd, over dit geval met alle codes enz. ik zou binnen 48uur bericht krijgen, maar nu 8 dagen later nog steeds niets gehoord en ook geen bel tegoed. Is trouwens in voorgaande jaren ook al eens gebeurd met een ander nummer.

Reactie Opwaarderen.nl:

Beste klant,
Het spijt ons te horen dat je een negatieve ervaring hebt gehad. We hebben inderdaad geprobeerd om je te bereiken per e-mail, maar het lijkt erop dat er een onverwachte fout is opgetreden waardoor de e-mail niet is afgeleverd. Dit gebeurt soms door een typefout in het e-mailadres.
Houd er rekening mee dat wij een onafhankelijk bedrijf zijn dat online beltegoed en giftcards verkoopt van verschillende providers en platforms. Wij hebben zelf geen inzage in de gegevens van de klant en kunnen helaas niet direct het beltegoed beheren of wijzigen. We adviseren je daarom om contact op te nemen met de klantenservice van de betreffende provider. Zij zijn in staat je vraag te beantwoorden en je verder te helpen. Je kunt hun contactgegevens op onze website vinden.
We begrijpen dat dit erg frustrerend is en hopen dat dit zo snel mogelijk voor je wordt rechtgezet. Bedankt voor je geduld en onze excuses voor het ongemak.

Score voor Opwaarderen.nl: 1/5
Beveelt u dit bedrijf aan Nee
Aangekocht product: