Petronella Beerman

Heb een parasol gekocht , rechthoekig. Pas later uitgepakt, vanwege slecht weer. Wat blijkt , de parasol is te zwaar om hem op te zetten . Onmogelijk voor mij . Ben vrouw van 78 , met verlamde vingers aan beide handen , en beperkte gebruik van linker arm. Waarom waarschuwen ze niet dat het zwaar is . Ik ben erg boos. Ik had dan eentje genomen met draai mechanisme. Zit ik nu met een parasol die ik niet kan gebruiken . Zal niet gauw meer daar kopen .

De parasol is mooi , maar heb er niets aan .

Reactie Obelink.nl:

Hallo Petronella, bedankt voor je review. Wat vervelend dat de parasol niet naar wens is. Onze excuses hiervoor. We hebben de bestelling nagekeken en zien op de pagina van het product, op onze website, dat er bij product specificaties het aantal kilogrammen wordt aangegeven van het product. De productexperts zijn ook bereikbaar en hadden je graag geadviseerd over het product. Zij zijn bereikbaar via: 0543 532 631. Je kunt het product nog retour sturen ondanks dat dit buiten de 30 dagen is. Hiervoor geldt dan wel dat er een terugbetaling in de vorm van een voucher volgt en er worden kosten ingehouden voor het retourlabel. Je kunt hiervoor telefonisch contact met ons opnemen via: 0543 532 631. Groeten team Obelink

Score voor Obelink.nl: 1/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee