E. Mutsaarts

Zeer slechte after sales service. Een tent die drie weken heeft gestaan is op 1 specifiek deel van het dak ( waar het doek ook een afwijkende kleur heeft) lek. Het eerste jaar heeft die tent een week gestaan bij droog weer en 35 graden. Toen viel het lek dus niet op, ook niet veel aandacht besteed aan kleurverschil. Dit jaar twee weken in Nederland bij regen. Eerst dachten we dauw maar later bleek het echt te gaan druppen door het ene deel van het dak. Na de vakantie Obelink gemaild. Zeer trage reactiesnelheid, er gingen zeker drie mails overheen voordat we überhaupt bij de juiste afdeling terecht kwamen. Daarna nog drie mails waarin telkens extra eisen worden gesteld, nog meer foto's die verstuurd, nieuwe mail nu afschrift van de bon, nog een mailtje van een medewerker die de eerste twee blijkbaar niet heeft gelezen. Oh wat vervelend, stuurt u even wat foto's van het doek en de bon. Ik werd er helemaal gek van. Dus nu maar wat extra foto's meegestuurd van hoe onze tent op de camping stond. Ik wist niet meer wat nog meer mee te sturen. Toen gingen er weer weken overheen voordat ik (na herhaaldelijk mailen dat ik het wel erg lang vond duren) te horen kreeg via een mail dat ik de hele tent in de originele doos waarin hij verstuurd is geweest retour kon sturen. Als het binnen de retour termijn viel dan zou ik mijn geld terugkrijgen. Ik wilde alleen maar weten of Obelink een gebaar kan maken financieel, of in ieder geval het waterdicht maken vergoeden. Maar na eindeloos heen en weer mailen nog steeds geen gebaar vanuit de kant van Obelink. Ze snappen er daar werkelijk niets van. Die mensen lezen helemaal niets van wat je mailt. Een verschrikkelijk slechte service! Ik koop hier niets meer!

Geen, alleen groot assortiment en lage prijs.

Reactie Obelink.nl:

Bedankt voor je mail en waardevolle feedback. De afgelopen maanden was het inderdaad erg druk waardoor reactie wat langer duurde dan gewenst. We gaan je klachten meenemen in onze processen. Groet, Team Obelink

Score voor Obelink.nl: 0.5/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee