In maart/april voor 650 euro (!) aan spullen gekocht waaronder een camping tafel voor onze eerste kampeer vakantie in de meivakantie. Vorige week tijdens het inruimen van de caravan de tafel pas uitgepakt en kwamen we er achter dat de tafel flink beschadigd is. Melding gemaakt maar Obelink moest dit intern doorsturen. Inmiddels op vakantie met tafel, want zonder tafel is natuurlijk geen optie!
Mail terug ontvangen dat we de tafel kunnen retourneren. Ik heb nog de moeite genomen om netjes te melden dat retourneren nog 1,5 week zal duren ivm onze vakantie en daarna kreeg ik ineens het antwoord dat het dan niet meer mogelijk is. Diverse pogingen gedaan maar Obelink verwacht dus dat ik mijn vakantie onderbreek om even een tafel te gaan retourneren. Terwijl als ik niks had gemeld ze het waarschijnlijk niet eens doorhadden dat het pas na 1,5 week retour zou komen......
Obelink voldoet niet aan wat zij moeten doen: een degelijk product leveren. In plaats daarvan hebben ze een product met schade geleverd. Het betreft hier geen transport schade maar echt een defect aan het product.
Iets wat uiteraard kan gebeuren maar dan moet je als bedrijf ook je verantwoordelijkheid nemen.
Een fatsoenlijk antwoord van de klantenservice krijg ik niet. Diverse pogingen heb ik gedaan maar ik krijg standaard mailtjes terug. Ik zit nu met een beschadigde tafel t.w.v 139 euro zonder oplossing van Obelink!