Zowel positief als negatief.
Ervaringen training
Het gaat super snel voorbij, je merkt niet dat je 7uur lang zit te luisteren. Aantekeningen zijn helemaal niet nodig, want alles wordt zo vaak en zo duidelijk herhaald dat je het onthoudt. Eten en drinken is zoals beloofd ook echt geregeld, dat is heel fijn. MAAR... Er is een grote maar en dat is dat de 'meester' heel arrogant is. Als je een foute antwoord geeft wordt je letterlijk voor heel de groep afgekraakt. Stelt de meester een vraag en wil je er antwoord op geven zegt hij heel sarcastisch "als jij het zo goed weet stop ik wel mag jij het uitleggen" en als je dan aangeeft dat hij een vraag stelde, komt hij er onder uit door te zeggen "ja maar geen antwoord op deze vraag". Als je maar een seconde afgeleid bent, kraakt hij je af door onder andere te zeggen dat je het niet zal halen en ga zo maar door.
Met al en al mijn theorie examen gehaald.
Reactie NuTheorie.nl:
Beste Jolina,
Bedankt voor je feedback! Tijd is een hele belangrijke factor tijdens de spoedcursussen, want we willen de cursisten de theorie zo goed mogelijk aanleren en daarnaast ook dezelfde middag laten slagen voor het CBR examen. We hebben ook grotere groepen en dan zijn wij inderdaad soms wat strenger om alles in goede banen te leiden. Het heeft dus ook bij jou gelukkig tot een mooi resultaat geleid. We nemen je feedback wel mee. Nogmaals gefeliciteerd met je theorie en alvast veel succes met je praktijk!
Jimmy Hagenaar
Nutheorie