Wauw wat zijn wij tevreden met onze mooie vloer. Het was al even geleden dat we haar hadden uitgezocht en alles zat niet meer helemaal in ons geheugen, maar toen we nogmaals zijn gaan kijken in Venlo waren we er vast van overtuigd. DIT was onze vloer, ze is perfect gelegd door Jeroen. Nibostone stond ons achteraf ook netjes met raad en daad bij toen we toch nog enkele vragen hadden, want ja uitleg en uitzoeken was alweer bijna 2 jaar geleden.
Dank jullie wel voor de geweldige service en begrip voor de vele vragen die we jullie nog hebben gesteld.
Reactie Nibo Stone:
Beste Henk en Ilona,
Wat ontzettend fijn om te lezen dat jullie zo blij zijn met jullie vloer en met de service die jullie hebben ervaren. Zeker als er bijna twee jaar zit tussen het uitzoeken en het leggen, begrijpen we heel goed dat er later nog vragen kunnen ontstaan. Daar helpen we natuurlijk graag bij en dan is het mooi om te horen dat jullie bij het tweede bezoek in Venlo opnieuw voor deze vloer kozen. Dan weet je het ook zeker.
En natuurlijk geven we de complimenten aan Jeroen door voor het mooie legwerk. Heel veel plezier gewenst van jullie prachtige vloer en bedankt voor het vertrouwen in Nibo Stone!
Team Nibo Stone