Monique

Mooie kaarten maar slechte enveloppen. Rouwrandjes waren scheef bij een deel van de enveloppen. Op mijn klacht hierover heb ik nog niks gehoord.

Mooie kaarten.

Heeft u een tip?

Betere enveloppen drukken en sneller reageren op klachten.

Reactie MyCards Rouwkaarten:

Geachte mevrouw,
Bedankt voor uw feedback.
Nogmaals ons excuses voor het feit dat bij een deel van de ontvangen enveloppen de rouwrand niet helemaal netjes gepositioneerd was.
De enveloppen worden niet door ons gemaakt of gedrukt, maar worden door ons ingekocht bij een enveloppenleverancier.
Hierdoor was bij ons helaas niet bekend dat een deel van de laatste levering van de enveloppen zoals door u besteld, niet helemaal goed was.
U heeft op 26 mei de bestelde bedankkaarten en betreffende enveloppen van ons ontvangen en op 29 mei om 17:34 uur heeft u ons een e-mail met de betreffende klacht gestuurd. Volgens onze gegevens heeft mijn collega de volgende ochtend op 30 mei om 09:33 uur hier direct op gereageerd met onze excuses en de belofte dat we voor u gingen uitzoeken wat hier mis is gegaan. Uiteraard hadden wij u het liefst direct geholpen door u nieuwe enveloppen te leveren, maar omdat u in uw e-mail al had aangegeven dat u de enveloppen al wel heeft gebruikt en alle kaarten al zijn verzonden was dat geen verder niet meer nodig. Mijn collega heeft u in zijn reactie wel aangeboden om later met een passende tegemoetkoming te komen. Wij hebben vervolgens direct onze voorraad van de betreffende enveloppen gecontroleerd. Hierbij bleek dat er inderdaad 1 doos met enveloppen stond waar een aantal enveloppen in zaten die niet goed waren. Deze hebben wij direct vernietigd. Als passende tegemoetkoming hebben wij u toen aangeboden om de kosten voor alle door u ontvangen enveloppen te vergoeden. Zowel de goed als de foute enveloppen.
Fijn dat we u op deze manier naar wens tegemoet zijn gekomen.
Nogmaals bedankt voor uw e-mail. Hierdoor hebben wij kunnen voorkomen dat de resterende enveloppen ook waren gebruikt.

Score voor MyCards-Rouwkaarten.nl: 3/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee
Aangekocht product: