Louise

Goede software om mooie kaarten mee te maken.

Goede software, mooie kaarten, veel keus

Heeft u een tip?

We hebben nu 2x kaarten via MyCards-Rouwkaarten gemaakt en 2x kwamen de proefkaarten veel te laat aan. Zelfs beide keren later dan de echte bestelling die we dan maar op goed geluk hebben geplaatst.

Reactie MyCards Rouwkaarten:

Geachte mevrouw,
Bedankt voor uw feedback.
Het spijt ons oprecht om te lezen dat de bestelde proefdrukken tot twee maal toe met vertraging bij u zijn bezorgd.
Helaas ervaren wij de laatste maanden vaker vertragingen als het gaat om de levering van standaard brievenbuspost door PostNL.
Ik zie dat u bij uw laatste definitieve bestelling heeft gekozen voor een ochtendlevering waarbij uw bestelling gegarandeerd de volgende werkdag bezorgd word. Deze verzendmethode is gelukkig betrouwbaarder dan de standaard brievenbuspost. Ook onze verzendmethode Directe Rouwverzending Spoed is een betrouwbare verzendmethode waarbij de kaarten door ons direct naar alle ontvangers verzonden worden met de Rouwpost van. PostNL. Helaas zijn beide verzendmethodes te kostbaar om een enkele proefdruk te verzenden, maar hebben we gelukkig een andere verzendmethode gevonden die voor iedereen betaalbaar blijft en toch meer zekerheid bied. Sinds deze week worden alle proefdrukken verzonden als een brievenbuspakket waarbij u een track&trace code ontvangt om de zending te volgen. In ruim 98% van de gevallen wordt de proefdruk op deze manier netjes de volgende werkdag bezorgd in de brievenbus.
Nogmaals onze dank voor de genomen moeite om uw ervaringen met ons te delen.
Rest ons u en uw naasten veel sterkte te wensen in deze verdrietige periode.

Score voor MyCards-Rouwkaarten.nl: 4/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja
Aangekocht product: