Marcha

Erg goede ervaring! Prachtig product gekregen. Fijn contact met de medewerkers. Aanrader!

1 verbeterpuntje als het gaat om duidelijkheid van info op website. Ik had proefdruk besteld en gekozen voor verwijderen logo en controle, daar betaal je dan best wat extra voor, maar toen ik uiteindelijk mijn proefdruk definitief wilde bestellen moest ik weer betalen voor die optie.

Fijn, snel en prettige communicatie.

Reactie MyCards.nl:

Beste Marcha,
Bedankt voor je feedback.
Leuk dat we je uitnodigingen mochten maken. Erg mooie kaarten zijn het geworden!
Wat betreft je verbeterpuntje, het weglaten van ons logo is inderdaad een optie die je per bestelling dient op te geven. Standaard worden de kaarten inclusief ons logo gedrukt. Per keer dat je kaarten besteld kun je aangeven dat je ons logo graag wilt weggelaten. Geef je dit niet aan bij je bestelling, dan wordt ons logo automatisch op de kaarten gedrukt.
Voor het controleren van je ontwerp geldt uiteraard dat we bij iedere opdracht die je ons geeft je ontwerp controleren voordat we deze in productie nemen. Iedere keer dat je een bestelling bij ons plaatst, kun je voor deze optie kiezen. Bestel je hetzelfde ontwerp nog een keer, zonder wijzigingen, dan is dit uiteraard niet meer nodig aangezien we je eerste bestelling al hebben gecontroleerd.
Ik hoop hiermee het één en ander te hebben verduidelijkt.
Alvast een hele leuke en mooie dag toegewenst in juni!

Score voor MyCards.nl: 5/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja