Prettig. Mooie collectie kaartjes, netjes verpakt, een gevoel van kwaliteit.
Ik vond de verzending traag, het betrof geboortekaartjes. Maar ik ben me er ook bewust van dat we verwend zijn met 1 a 2 daagse verzending. Ik bestelde op vrijdag en had het op woensdag binnen.
Kwaliteitskaarten, degelijk verpakt, controle-service.
Reactie MyCards.nl:
Beste,
Bedankt voor je feedback.
Fijn om te lezen dat je tevreden bent over de kwaliteit van onze kaartjes!
Wat betreft je tip over de levertijd, we zijn het met je eens dat we in Nederland inderdaad een beetje verwend zijn als het gaat over de levering van online bestelde artikelen. In veel gevallen wordt het de volgende werkdag al bezorgd. In jouw geval heb je je geboortekaartjes op vrijdagmiddag om 17:35 uur besteld. Bij het bestellen van geboortekaartjes werkt het uiteraard niet hetzelfde als bij het bestellen van bijvoorbeeld schoenen, kleding of een televisie. Dit zijn namelijk allemaal producten die ergens in een magazijn op voorraad liggen en eigenlijk alleen nog maar gepikt hoeven te worden om te kunnen verzenden. Voordat jij je geboortekaartjes bij ons besteld is er eigenlijk nog niets behalve blanco papier en verschillende kleuren inkt. Nadat jij je geboortekaartjes hebt besteld moeten deze dus nog speciaal voor jou gemaakt worden. Dit vergt wat tijd om dit goed en mooi te doen. In dit geval kwam jouw bestelling aan het einde van de vrijdagmiddag bij ons binnen en zat er ook nog een weekend tussen waardoor we de geboortekaartjes niet eerder dan maandag klaar hadden om te verzenden. Volgens onze informatie zijn deze trouwens dinsdagmiddag al bij je bezorgd dus in principe twee werkdagen nadat je ze hebt besteld.
Maar goed, we begrijpen uiteraard dat je je geboortekaartjes zo snel mogelijk in huis wilt hebben om iedereen het mooie nieuws te vertellen én je mooie creatie te tonen! Dus elke dag wachten is eigenlijk een dag teveel... ;-)
We hopen dat je leuke reacties hebt gehad op je geboortekaartjes en we wensen jullie heel veel geluk met z'n drietjes!