Floor Koers

Het maken van de kaart gaat erg moeizaam. Daarom extra betaald voor de controle van het ontwerp. Ik had niet de indruk dat er verbeteringen aangebracht waren terwijl er duidelijk zichtbare punten waren die verbeterd konden worden. Verder is alles vlot verstuurd en zag het drukwerk er netjes uit.

Snelle levering, kaarten zagen er netjes uit (wel het ik uiteindelijk nog heel veel moeite moeten doen om de kaart netjes op te maken)

Reactie MyCards.nl:

Beste Floor,
Bedankt voor je feedback!
Ik kan me voorstellen dat het je wat tijd heeft gekost om je ontwerp op te maken. Je hebt ook best een uitdagend ontwerp gekozen om naar wens aan te passen.
Op jouw verzoek hebben mijn collega's in de studio je ontwerp inderdaad gecontroleerd op eventuele spelfouten, grammaticale fouten en/of opmaakfoutjes. Hierbij hebben mijn collega's een aantal kleine punten aangepast, maar niets schokkend. Wat mijn collega's bij zo'n controle niet doen is de gehele opmaak aanpassen, als deze verder geen "foutjes" bevat. Dat een kaart op honderden verschillende manieren opgemaakt kan worden, maakt het des te belangrijker dat we de opmaak niet drastisch wijzigen naar de smaak van degene die toevallig de controle doet. Uitsluitend zaken die echt niet kloppen of kunnen, worden aangepast. Eventuele advies over de opmaak kan uiteraard telefonisch of per e-mail gevraagd worden, wanneer je zelf twijfelt over ideeën die je hebt.
Nogmaals bedankt voor je feedback!

Score voor MyCards.nl: 3/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja