De site is makkelijk werkbaar. Ik kon het product kiezen wat ik wilde. Helaas was het eindresultaat veel donkerder toen ik het eenmaal thuis had. Je kon de foto slecht zien. Heel anders in vergelijking met hoe het op de computer was.

Het product was niet naar wens. De foto was zo donker geworden dat ik de mensen bijna niet kon zien.

De snelheid van de levering was echt perfect.

Reactie MyCards.nl:

Beste,
Bedankt voor je feedback.
Fijn om te lezen dat je over het algemeen tevreden bent met onze service!
Het spijt me daarentegen dat je niet tevreden bent over de kwaliteit van de gedrukte eigen foto.
Omdat de kleuren en contrast op je beeldscherm van je computer handmatig gewijzigd kunnen worden zullen deze in 9 van de 10 gevallen niet exact overeenkomen met de gedrukte kleuren en het contrast op een echt kaartje. Daarom bieden wij onze klanten de mogelijkheid om voor maar €1,- een echte proefdruk te bestellen van de door hen gekozen kaart. Ik zie in mijn gegevens dat je daar helaas geen gebruik van hebt gemaakt...
Omdat wij graag willen dat onze klanten 100% tevreden zijn over de door hen bestelde kaarten willen wij je graag een aanbieding doen om voor een gereduceerd tarief de kaarten opnieuw voor je te drukken en te verzenden.
Nogmaals onze excuses voor het ongemak en we horen het graag als je van deze aanbieding gebruik wilt maken!
Team MyCards.nl

Score voor MyCards.nl: 3/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja